Avis legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU
NIF: B25672924
Adreça: Avenida Catalunya, 73 – 25300 – Tàrrega – LLEIDA
Telèfon: 973312643
Email: veturgell@gmail.com
Registre Mercantil de Tàrrega: Inscrita el 26/11/2012. Tomo: 1159, Folio: 160, Secció: 8, Fulla Registral: 23013

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB
Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.
El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.hospitalveterinaridelurgell.es

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU. La presència de «links» o enllaços en les pàgines web de HOSPITAL VETERINARI DE L’URGELL, SLU () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.